AlgemeenBestelling geplaatst. Levertijd 1-2 weken, we zijn nu een paar maand verder. Leveren niet uit wegens profitariaat. Support stuurt je van het kastje naar de muur en gooit met leugens.
Ik was gewaarschuwd, de reviews hier op Tweakers zijn er naar, maar moest je twijfelen: BLIJF HIER WEG.
Product is ruim voorradig bij de leverancier. Bij vraag naar uitlevering wordt mij verteld dat ze mijn bestelling niet kunnen uitleveren, gezien ik destijds aan een lager tarief heb besteld, en de leverancier niet meer kan leveren aan dit bedrag.
Wat maakt dit mij uit als consument? Ondertussen ligt mijn geld al maanden bij hen op tafel. Pure oplichterij en profitariaat.
Vage communicatie. De ene werknemer vertelt dat er 4 wachtenden voor mij zijn voor het desbetreffende product, de andere vermeld 13. Van zodra je ze hiermee confronteert komen ze met flauwe excuses ("oh ja sorry, ik bedoelde op plaats 4 van de 13 inderdaad").
Edit: nadat Max ICT zelf besloot te reageren op deze review een mailtje gestuurd om het probleem te bekijken. Gecontacteerd op 26/4. Reminder gestuurd op 4/5. Vandaag op 11/5 nog steeds geen reactie. Gewoon dus een beetje goodwill willen tonen hier op Tweakers als vorm van promotiestunt, maar er dus niets mee doen.
Wat een ***ervaring, man man... 1 ster is nog teveel.
Beste Erraa,
Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat we u niet naar wens hebben kunnen helpen en dat u de bestelling nog niet hebt mogen ontvangen. Onze excuses.
Ik zou graag met u meekijken naar de status van uw order. Mag ik u vragen uw ordernummer, met vermelding van deze review, te sturen naar webcare@maxict.nl Dan kijk ik graag met u mee.
Max ICT Webcare