Azerty

Heldere website, en fijne (telefonische) communicatie. De mensen daar weten duidelijk wat ze verkopen en denken goed met je mee als je inhoudelijke vragen stelt. Erg fijn bedrijf moet ik zeggen waar ik zeker nog vaker terug zal komen.

Verzending van zowel de oorspronkelijk bestelling als van het vervangende product is top verlopen. Heldere communicatie en volledig naar verwachting.

Prima ervaring met zowel de verkoopafdeling als de klantenservice. Na ontvangst van mijn Ubiquiti UniFi Switch Lite 8 PoE, bleek dat het beugeltje om deze aan de muur te bevestigen er niet bij zat.

In eerst instantie is voorgesteld de switch retour te sturen en dat zij dan een nieuwe zouden verzenden. Echter was mijn hele netwerk hier al op aangesloten en waren de oude switches al weg.

Nadat ik dit aangaf hebben ze direct toenadering gezocht en aangegeven eerst de nieuwe switch te zullen verzenden zodat ik deze om kon wisselen op het netwerk. Heel fijn dat vertrouwen en uiteraard komt de 'oude' switch vandaag retour :-)

Scorekaart voor Azerty