AlgemeenMijn probleem toch uitstekend opgelost!
Vorige week schreef ik de hieronder staande ontzettend negatieve review over Belsimpel. De reden was een bestelling van 2 OnePlus watches bij Belsimpel waarover ik na betaling bericht kreeg dat ze niet leverbaar waren en vlak daarna weer wel. Toen had ik helaas de order al geannuleerd en ik kon niet opnieuw bestellen. Telefonisch kwam ik er niet uit met Belsimpel en dat schoot mij zo in het verkeerde keelgat dat ik hier een uiterst negatieve review schreef.
Na mijn negatieve review kreeg ik een mailtje dat er een paar dagen later contact met mij opgenomen zou worden. Inderdaad belde mevrouw "Roos" van klantenservice mij een paar dagen later en in het gesprek met haar kreeg ik een uitvoerige uitleg waarom de horloges niet door Belsimpel geleverd konden worden. Ook zij kon daar niets aan veranderen, maar wij zag wel kans om mij met een alternatieve levering heel plezierig tegemoet te komen. Mijn vertrouwen in Belsimpel is helemaal terug. En dat door een medewerkster die de "service" in serviceteam helemaal heeft begrepen. Bedankt mevrouw "Roos"!!
Mijn eerste absoluut achterhaalde negatieve review:
Na maanden wachten eindelijk op 14 april 4 OnePlus watches kunnen pre-orderen bij Belsimpel. Helemaal gelukkig. Helaas vanmorgen (17-4) mail van Belsimpel dat de watches niet leverbaar zijn. Dat was een domper! Contact opnemen met de serviceafdeling had geen zin stond in de mail want die wisten niet meer dan in de mail stond. Natuurlijk kwade mail gestuurd en order geannuleerd om mijn geld (€ 640) terug te krijgen. Tot mijn verbazing antwoord op mijn mail dat er dieo morgen helaas een verkeerde mail gestuurd was en dat de watches dus wél leverbaar waren. Dus toch maar bellen met de serviceafdeling, maar die konden (wilden?) helemaal niets voor me doen. Natuurlijk was het hun fout en ze zouden het uitzoeken, maar de order was geannuleerd en zij konden dat niet herstellen. En zelf kon ik ook niet meer bestellen op hun site, want de watches waren uitverkocht. Bedankt Belsimpel!!
Makkelijk om de problemen die je veroorzaakt op je klanten af te wentelen.
Men weigerde een oplossing te zoeken. Hun probleem werd mijn probleem. Tot een medewerkster van klantenservice contact opnam en van mijn probleem heel snel géén probleem maakte. Hulde!