Max ICT B.V.

Was al een tijdje op zoek naar de Lian Li Unifans 120mm. Zag via de pricewatch van Tweakers dat Max ICT de enige webshop was, die het product op voorraad had. Was in het begin sceptisch om bij Max ICT te bestellen, vanwege redelijk aantal reviews betreft voorraadbeheer. Maar heb toch een poging gewaagd. Een account aanmaken ging vlot en kon ook gauw afrekenen zonder enige moeite.

Op de pagina van het product stond dat het product direct leverbaar was. Voor een bepaalde tijdstip bestellen is morgen thuis geleverd. Dit hebben zij helaas niet waar gemaakt. Maar ik hoefde ook niet heel lang wachten. Er werd aangegeven dat het product de volgende dag al opgestuurd werd via GLS. Waarschijnlijk lag het aan GLS dat het aantal dagen duurde voordat ik het pakketje binnenkreeg, want op hun website stond al aangegeven dat de bezorging wat langer kon duren etc.

Al met al een prettige ervaring gehad bij Max ICT

Beste Kcinnl,

Bedankt voor het delen van uw shopervaring! Fijn om te horen dat u toch voor Max ICT hebt gekozen en dat wij u een positieve ervaring hebben gegeven! :-)

Wij wensen u veel plezier met uw bestelling en hopen u in de toekomst nog vaker maximaal van dienst te mogen zijn.

Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops