ALTERNATE.nl

RTX 3080 (pre-)order geannuleerd omdat deze ineens niet meer gefabriceerd zou worden terwijl ik wel nog gezakt ben op de wachtlijst sinds gister.

"Naar aanleiding van uw pre-order van de MSI RTX 3080 GAMING X TRIO 10G moeten wij u helaas mededelen dat de fabrikant heeft besloten deze niet meer te produceren."

Echter is deze onderbouwing nergens terug te vinden op het internet en vermoed ik dat ze gewoon van de "goedkope" (MSRP) (pre-)orders af willen. Een andere mogelijkheid is nog dat MSI ineens met de GeForce RTX 3080 GAMING Z TRIO 10G komt i.p.v. de X waardoor MSI mee kunnen profiteren van de absurd hoge prijzen?

Waar de oorzaak ook ligt, wat hier gebeurd is alles behalve klantvriendelijk.

De tijd die ik in de wachtrij heb gestaan is ook gewoon weggegooid, als ik nu een andere kaart wil kopen kom ik weer vrolijk onderaan de lijst en wordt niet mijn oude besteldatum meegenomen hierin.

Geen verzending gehad omdat het product niet meer gefabriceerd zou worden.

Gebeld omtrent bovenstaande, ze kunnen echt niets betekenen.

Geen alternatief en ook geen tegemoetkoming op een ander vlak terwijl zij ondertussen wel ruim een half jaar mijn geld op de rekening hebben gehad en ik voor niets in de wachtrij heb gestaan want deze positie / besteldatum meenemen voor een andere kaart zat er niet. Dit nog los van de prijzen die ze daar nu voor vragen.

Ook nergens is er iets terug te vinden over dat deze kaarten "discontinued" zouden zijn wat de reden van ontbinden ondersteund.

Een niet gemeende sorry met een standaard verhaaltje, we storten het aanbetaalde bedrag wel terug was en bleef het antwoord.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl