Algemeen(Ik zou zweren dat ik al een review had geschreven, maar kan 'm nergens terugvinden)
Ik heb tegen beter weten (en de Tweakers reviews) toch hier besteld omdat ze de goedkoopste waren. Grote fout. Ben nu twee maanden later nog steeds 150 euro lichter, zonder ooit het product überhaupt in m'n handen te hebben gehad.
Extra betaald voor "same-day delivery", ruim voor de deadline besteld (die was 11:00 geloof ik). Hoor je helemaal niks van, totdat je aan het eind van de dag een mailtje krijgt "je bestelling is onderweg en wordt morgen bezorgd".
Naast dat je dus ergens extra voor betaalt, laten ze je niet weten dat het niet gaat lukken maar krijg je gewoon het standaardmailtje van verzending. Geen "sorry, het gaat niet lukken hier is je geld terug voor de same-day delivery, product komt er aan". Helemaal niks. Het gaat niet om die paar euro, maar hoe bedenk je het om zo met je klanten om te gaan.
Ik was ongeduldig en vertrouwde het voor geen meter dus heb alsnog maar ergens anders besteld. Deze kon dus geannuleerd worden. Toen heb ik contact opgenomen met de bezorgdienst (het pakket was nog niet onderweg volgens de track en trace) om deze te annuleren. Geen probleem, was binnen 2 minuten geregeld. Krijg netjes een mailtje dat het pakket terug gaat naar de webshop.
En dan hoor je niks meer.
Dus ik zo'n twee weken later mailen: "Hallo, mijn pakket is teruggestuurd. Niks van gehoord, pls geef geld."
Geen antwoord.
Dan maar bellen. Eerste keer te woord gestaan door een guy die echt z'n dag niet had. Onbeleefd, onbehulpzaam, "we gaat t uitzoeken". Werd nog net niet weggedrukt.
Verder geholpen door echt een schat van een vrouw, lief en behulpzaam, voelde me heel slecht om een klein beetje boos te worden (het was ondertussen de 4e keer bellen, over een paar weken verspreid). Maar steeds hetzelfde antwoord "we gaan het uitzoeken met de bezorgdienst en dan laten we het weten". Ja, dat is top, maar dit lijkt me toch echt een probleem tussen jullie en de bezorgdienst. Wat moet ik hier nog mee te maken hebben?
Goed, 2 maanden later, niks meer van gehoord. Ben blij dat ik met credit card heb betaald, nu aan t werk om het via de bank terug te krijgen.
Edit: Grappig om bij andere reviews te zien dat accountmanager Beau heeft gevraagd of mensen hier een review achter willen laten. Geeft echt een goed signaal.
Beste wtfloris,
Bedankt voor het delen van uw shopervaring bij Max ICT. Vervelend om te horen dat uw order niet naar wens is verlopen en dat u nog steeds wacht op uw geld.
Ik zou graag met u mee willen kijken om het te versnellen. Mag ik u vragen een mail te sturen naar webcare@maxict.nl Graag uw ordernummer en deze review vermelden. Dan kijk ik graag met u mee en hopelijk kunnen we het oplossen.
Max ICT Webcare