AlgemeenVoor een nieuwe processor was ik op zoek naar een moederbord en koelpasta. Via de pricewatch zag ik dat Azerty een 'open doos' B550 Tomahawk had. Op de website stond dat dit een A-Keuze artikel was en wat dat inhoud: geopende verpakking maar technisch 100% en alle accessoires aanwezig. Gezien de CPU prijzen bespaarde ik graag 10-20 euro waar mogelijk en heb ik hiervoor gekozen. Daarnaast een tube koelpasta besteld en dit was eenvoudig te vinden door de duidelijke navigatiestructuur.
Helaas bleek het product toch niet compleet (zie stukje over klantenservice) en is het dus niet goed genoeg gecontroleerd voordat het als A-keuze op de site is geplaatst.
De volgende ochtend om 08:30 stond postnl aan de deur met de bestelling. Alles zat goed en stevig verpakt, dus niks op aan te merken.
KlantenserviceHelaas kwam ik er bij het installeren van het moederbord achter dat de backplate ontbrak. Deze is nodig om de processorkoeler, stock of aftermarket, aan te bevestigen. Hierop heb ik een e-mail gestuurd en 3 werkdagen later stond postnl wederom aan de deur met een backplate.
Dit kon wellicht iets sneller en ik heb ook van te voren geen e-mail gekregen dat deze zou worden verstuurd.