AlgemeenNette maar niet altijd handige of correcte site.
Positief: duidelijke winkelwagen, accessoire-bundels, prijzen eenduidig.
Minpunten:
1. Productcategoriën niet altijd handig. Soms blijft je categorie erg breed, zodat je tientallen (of meer) voor jou niet relevante producten moet doorbladeren. Bijv. bij home audio mogen meer soorten/filters toegevoegd worden.
2. Er wordt gelokt met "voor 23:00 besteld, morgen geleverd" waar dat niet klopt. Mijn MacBook stond bij bestelling (in de middag!) ook zo geadverteerd. Eenmaal in de winkelwagen stond er "1-2 werkdagen" achter deze bestelling. Kon niet door andere producten komen, want dit was enige artikel in de winkelmand. Feitelijke levering duurde ook die 2 werkdagen. Echter, toen ik na het plaatsen van de bestelling nogmaals in de winkel keek, stond dezelfde MacBook wederom op "morgen geleverd". En wederom bij in winkelwagen plaatsen veranderde dit in "1-2 werkdagen". Kortom: MM lokt met "op voorraad, morgen geleverd", maar zodra je besteld wordt dit met 1-2 dagen verlengd. Niet netjes!
Zie algehele toelichting.
Trage verzending ligt niet aan PostNL, maar puur aan MM: zij wachten >24u met het overdragen van de "op voorraad" bestelling aan PostNL.