Algemeen2 WD NAS harddisks besteld met het idee om deze op te halen via de drive-through die zij aanbieden (of wellicht niet?). Ik heb de hele dag zitten wachten om de disks op te halen, maar geen gehoor. Ik heb zojuist mijn bestelling geannulleerd. Slechte service.
VerzendingEr werd aangegeven dat je een bestelling via de drive through kon ophalen, maar vergeefs de hele dag zitten wachten om het product op te gaan halen.
KlantenserviceIk kreeg wel gelijk antwoord nadat ik mijn bestelling via email had geannuleerd. Het geld wordt op mijn rekening terug gestord.
Beste Brandtr,
Het spijt ons dat je hebt gewacht om de disks op te halen. We begrijpen ook even niet wat er is misgegaan. Als de disks voorradig waren zou je direct een email moeten hebben ontvangen met daarin de insctructies voor het afhalen. Wij hebben van andere klanten niet gehoord dat ze tegen hetzelfde probleem aanliepen. Kan het dus zijn dat de schijven niet voorradig waren of dat de mail in je spambox terecht is gekomen? Zo niet, gelieve ons dan een mail te sturen naar klacht@informatique.nl. Dan gaan we na wat er is misgegaan en indien gewenst kunnen we de disks uiteraard alsnog leveren.
Informatique klantenservice