Max ICT B.V.

De samenwerking bevalt mij prima met Max-ICT , ik heb een vast aanspreekpunt ( Beau-Afrim van Ommeren ) Altijd als ik bel is hij altijd vrolijk en heeft zin om te helpen. Ook last minute calls worden snel nog even uitgevoerd om mij top service te verlenen. Zelfs werd mij een broodje kroket aangeboden helaas moest ik deze afslaan. Maar ik heb hem nog steeds tegoed! Tot snel weer. Mvg Patrick van Bolhuis

Zelf op vrijdag nog even snel een bestelling doen, die we kunnen afhalen of iemand die op kantoor wacht tot wij langs zijn geweest om een nieuwe Image te leveren. Gewoon top!

Ik word regelmatig gebeld door Beau-Afrim van Ommeren en dan vraagt hij of ik nog iets nodig heb of het allemaal nog goed gaat of we alles netjes binnen gekregen hebben. Denken graag met ons mee.! Dank daarvoor.

Beste patrick1985!,

Bedankt voor het delen van uw shopervaring bij Max ICT. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service en met name over uw accountmanager Beau. Ik zal uw complimenten aan hem doorgeven!

Wij hopen u snel terug te zien bij Max ICT, wellicht deze keer met een broodje kroket!

Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops