Max ICT B.V.

Grote voordeel van Maxict Is hun gigantische product database met links naar resellers in heel Europa. Naast alle gangbare producten kan je daardoor soms producten vinden die nergens anders meer te vinden zijn. MacICT Is dus eigenlijk een super 'meta' reseller die maar minimaal op eigen stocks werkt maar eerder op hun gigantische database. Voor mij is dat echt een meerwaarde op de pure stock resellers.

Dat de levertermijn daardoor soms wat minder wordt is logisch want ze zijn afhankelijk van de vele andere resellers, en sommige produkten kunnen van heel ver komen.

De service van hun sales *** Jeroen *** en van hun service is to-the-point en zeer zeer goed. Ik koop wekelijks aan en ook bij Max ICT loopt het altijd goed !

Beste Lieven108,

Bedankt voor het delen van uw shopervaring bij Max ICT. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over ons aanbod en onze service. Ik zal uw compliment doorgeven aan mijn college Jeroen!

Wij hopen dat wij u nog lang mogen voorzien van onze producten en service. Tot snel bij Max ICT!

Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops