Algemeenheb mijn imac geupgraded naar OS Big Sur (= 64 bits) mijn oude canon HV10 videocamera is helaas 32 bits zodat die niet meer is te gebruiken in IMovie. Zowel Apple Support en Amac stationsplein Rotterdam gebeld en gevraagd om oplossing en dat was downgraden naar OS High Sierra of OS Mojave. Dus door Amac gedowngraded naar OS MOJAVE met de uitdrukkelijke mededeling downgraden met de mogelijkheid IMOVIE te kunnen gebruiken op 32 bits niveau. Kostte € 69 en na enkele dagen opgehaald. Kreeg een telefoontje voordat ik de IMAC ging ophalen met de mededeling dat IMOVIE niet was inbegrepen in de downgrade. Hun advies was na het ophalen zelf IMOVIE in de APPLE app store te downloaden. Thuis gekomen direct gedownload en wat blijkt de IMOVIE app is slechts op 64 bits te downloaden. Gebeld met de klantenservice van AMAC en kreeg de mededeling dat zij er niets aan konden doen en mij niet telefonisch te woord konden staan in veband met klanten in de winkel en werd de telefoon neergelegd. Wat een k*t-zaak
KlantenserviceNiet uitgevoerd ondanks uitvoerige wensen. wel € 69 vragen en niet krijgen wat gevraagd wordt. Moest zelf de app in Apple App store downloaden, blijkt de app 64 bits te zijn terwijl ik om een imovie app vroeg op 32 bits niveau.