Max ICT B.V.

Stapeltje beeldschermen besteld bij Max ICT, en zoals aangegeven op de website keurig de volgende dag geleverd. Helaas zijn het dan wel engelse schermen met dito stekkers; dat gaat niet passen.

Blijkbaar was bij Max ICT dat kwartje nog niet helemaal gevallen en uiteindelijk is het product pas werkbaar na 4 of 5 werkdagen. Klantenservice was absoluut niet voornemens om dezelfde dag dit nog recht te zetten (postNL zelfde dag levering).

Mijn laatste bestelling bij Max ICT dus.

GLS. Need to say more? We hebben het over een bestelling met beeldschermen. Chauffeur trekt zijn bus open... 4 dozen die random op de grond door de bus liggen, en aardig gedeukt zijn. Ik betaal liever 4 euro meer voor een PostNL verzending, waarbij ik ook kan afhalen bij een PostNL punt en dergelijke.

Jammerlijk hoe men weinig interesse heeft om net dat stapje extra te doen om een klant tevreden te houden.

Beste Spro,

Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat de bestelling niet soepel is verlopen en wij u niet naar wens hebben kunnen helpen, onze oprechte excuses.

Wat betreft uw klacht over GLS, dit zullen wij naar hun doorzetten, zodat dit in de toekomst niet meer zal gebeuren.

Ik begrijp uit uw review dat de producten inmiddels werkbaar zijn. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen wij het graag. U mag dan contact opnemen met webcare@maxict.nl Dan kijk ik graag met u mee.

Marloes - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops