AlgemeenHet was een onstuimige bestelling want de bestelling zelf kwam niet volledig door maar de betaling wel. Het heeft dan ook enkele dagen geduurd voordat het echt opgelost was. Levertijd klopte voor geen meter (van 1-4 dagen op de site.. naar 'dit kan 2 weken duren', uiteindelijk heeft heeft het 8 dagen geduurd vanaf orderdatum.
VerzendingVerzending was goed, niks op aan te merken. De bezorger vroeg zelfs om hulp om het te dragen om te voorkomen dat er schade zou optreden (het was dan ook een fors grote doos)
KlantenserviceMeerdere keren moeten bellen waarin de 1ste lijns duidelijk niet kon inzien wat er aan de hand was. 2de persoon gaf me het ordernr van een actieve winkelwagen - 3de persoon verwees naar de administratie en die heeft het probleem opgelost binnen enkele minuten, 2 dagen later moest de dev. afdeling nog wel ff een vlaggetje zetten in de database want ook daar zat iets niet goed..
Al met al was het een puinhoop met gelukkig positief resultaat.
Beste Devion,
Bedankt voor het delen van uw shopervaring bij Max ICT. Vervelend om te horen dat de bestelling niet helemaal soepel is verlopen, onze excuses. Wel goed om te horen dat de bestelling is afgesloten met een positief resultaat.
Wij waarderen het enorm dat u uw feedback deelt en zullen dit ook zeker meenemen in ons verbeterproces.
Wij willen u veel plezier wensen met uw bestelling en hopelijk zien we u nog eens terug bij Max ICT, waarbij we u vanaf het begin een positieve ervaring mee kunnen geven.
Marloes - Max ICT Webcare