Routershop

Het product is werkende geleverd, dus dat is positief, maar verder was het niet echt een goede bestelervaring.

Verzending duurde lang en ze konden continu geen informatie geven over hoe lang het nog ging duren.

Ik meerder malig contact gehad met de klanten service. De klantenservice heeft dingen verteld die niet waar bleken te zijn zoals dat er wel een poe injector meegeleverd zou worden bij een AP terwijl dat niet zo bleek te zijn.

Geachte heer de Wind,

Onze excuses dat u geen goede ervaring heeft gehad. Ik heb het even uitgezocht waar het mis is gegaan.

De nieuwe Ubiquiti 6 LR access point was ten tijde van de bestelling nog in pre-order status. Helaas wisten wij niet de precieze datum wanneer de 1e levering in Nederland zou aankomen.

Wij zijn er van uit gegaan dat de nieuwe Unifi 6 serie net als de WiFi 5 serie gewoon wordt geleverd met een PoE injector. Schijnbaar heeft Ubiquiti besloten dit niet mee te leveren met de Unifi 6 serie, hier kwamen wij ook pas later achter.

Vanuit Ubiquiti wordt er vaak matig gecommuniceerd met betrekking tot leveringen en nieuwe producten. Dit maakt het soms extra lastig om de juiste informatie op de website te krijgen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Scorekaart voor Routershop