AlgemeenMet de winkels van Kamera Express in Eindhoven en Arnhem had ik jaren geleden al positieve ervaringen. Voor mijn bestelling kon ik volgens de Amerikaanse fabrikant kiezen uit 11 Nederlandse winkels en webshops, naast een aantal in Duitsland en België. Ondanks dat ze een paar Euro duurder waren koos ik voor Kamera Express omdat ze in het verleden een betrouwbare partner zijn gebleken. Ook deze keer heb ik daar geen spijt van.
Naschrift: Ik kreeg hierna nog een mailtje binnen dat onder reviewers een shoptegoed verloot wordt, dus heb "Uit eigen beweging" alsnog veranderd in "Ik maak kans op een prijs".
Tijdens de bestelling stond de levertijd van het 2e deel (een Speed Editor) overal in Nederland en daarbuiten nog op enkele maanden (op zijn vroegst weken), omdat hij bij de Amerikaanse fabrikant uitverkocht was. Het eerste deel van mijn bestelling ontving ik zoals verwacht binnen 2 dagen. Het 2e deel arriveerde tot mijn verrassing echter de dag er na al! Verpakkingen waren degelijk en onbeschadigd.
KlantenserviceKamera Express heeft een "Laagste prijs garantie". De lagere prijs elders in Nederland heb ik op de dag van de bestelling gemeld en ze daar eergisteren nog eens aan herinnerd. Tot nu toe heeft Kamera Express dat alleen intern doorgegeven, maar er verder nog niet op gereageerd.
Naschrift 9 april: Kamera Express heeft inmiddels het prijsverschil met hun concullega op mijn rekening gestort in het kader van de Laagste Prijsgarantie!.