AlgemeenWaardeloze klantenservice die me al dik anderhalve maand aan het lijntje houd met een kapotte televisie.
KlantenserviceKamera express is het slechtse bedrijf qua klantenservice dat ik ooit ben tegengekomen. Ik heb een televisie bij hun gekocht inclusief de 5 jaar garantie.
Nu na 3 jaar is de tv voor de 2de keer kapot en moet ik weer de klantenservice hel in.
In chronologische volgorde:
06-02-2021
Ik bel de klantenservice om aan te geven dat mijn televisie stuk is (ik zie allen nog maar een grote regenboog aan kleuren)
09-02-2021
Kamera express reageert dat ze het vervelend vinden en de tv aan willen melden voor herstel, ik moet hiervoor wel de nodige foto's en informatie aanleveren voordat dat kan.
16-02-2021
Ik heb alle gegevens bij elkaar en stuur deze door naar kamera express
17-02-2021
er word aangegeven dat er nog een foto mist, die leveren we direct aan.
22-02-2021
Kamera express meld: Wij hebben uw televisie aangemeld voor Home-Service. Het reparatiecentrum van Samsung zal doorgaans binnen 48 uur contact met u opnemen voor het maken van een afspraak. Indien zij meer gegevens nodig hebben zullen wij daar nog bij u om vragen.
25-02-2021
Na een aantal keer bellen om te vragen wanneer er dan contact opgenomen word ontvangen we het volgende antwoord:
Wij hebben van Servilux het verzoek ontvangen om eerst de kosten voor onderzoek te betalen. Deze is gisteren door gestuurd naar de financiële afdeling wij zijn nu in afwachting van de prijsopgave aan de hand van deze prijsopgave wordt u door Servilux of door ons gebeld.
-----
Ineens moeten er dus kosten betaald worden aan een voor ons onbekend ander bedrijf door kamera express. Daar heb ik natuurlijk helemaal niks mee te maken, dat regelen jullie maar onderling, mijn tv moet gemaakt worden en daar wacht ik nu al 2 weken op.
28-02-2021
Ik ontvang de volgende mail:
Onlangs heb je contact gehad met Kamera Express . Wij worden blij van tevreden beeldmakers en willen daarom heel graag jouw mening horen. Zou je onze klantenservice willen beoordelen?
Hoe beoordeelt u de support die u hebt ontvangen?
Goed, ik ben tevreden
Slecht, ik ben ontevreden
-----
Wat? hoe dan.... ik zit al de hele tijd op reparatie te wachten en het blijft radiostilte verder vanuit kamera express....
02-03-2021
Ik ontvang een mail met uitleg over welke kosten er betaald moeten worden etc.. geen woord over wanneer nou eindelijk mijn tv gemaakt wordt.
----
05-03-2021
Ik heb alweer een aantal keer gebeld hoe het ermee staat en ik begin hier toch wel steeds bozer om te worden. we krijgen een mail met dat de factuur deze week betaald word (het was al vrijdag dus diezelfde dag nog neem ik aan). en dat dus komende week de reparatie gestart word en samsung contact opneemt.
Je raad het al, het is vandaag 18 maart en nog steeds niets gehoord. ondertussen zitten we al anderhalve maand met een kapotte tv waarvoor ik gewoon garantie heb, dus maar weer bellen.
De mevrouw bij de klantenservice komt weer met hetzelfde verhaal, nee ik zet uw bericht door en de reparatieafdeling neemt contact met u op....
ik: Dat heb ik nu al tig keer gehoord, ik wil iemand spreken die dit op kan lossen
kamera express: nee dat kan niet meneer.
ik: dan wil ik morgen gebeld worden door de manager of wie dan ook die het op kan lossen
kamera express: ok.
ik: ok, door wie word ik dan gebeld?
kamera express: Dat kan ik niet zeggen omdat ik niet weet of er wel contact opgenomen word?
ik: @!#@!#@!#@!#@!#@!#
Hoog tijd om de rechtsbijstand verzekering aan het werk te zetten en de volledige koop te ontbinden.
Werkelijk waar de meest kansloze en slechte klantenservice die ik ooit gezien heb.