AlgemeenTruc die MAXICT al aantal maanden doet is producten waarvan ze weten dat ze niet voorradig zijn (ook niet bij leveranciers) aan te bieden met levertijd 1-3 dagen of 1-2 weken. Maar ze weten dat dit niet haalbaar is want de producten zijn er simpelweg niet.
VerzendingHet wordt niet verzonden, dus ben er niet happy mee.
KlantenserviceMarloes of Karen komt met een reactie: Sorry maar er is een grote vraag naar dit product en dus niet leverbaar. Alsof het Maxict overkomt. Maar dat is NIET het geval. Andere webshops geven netjes aan dat de levertijd niet bekend is, en dat je preorder kan doen. Dat is fair. Maar net doen of artikel leverbaar is, laten betalen en daarna vermoorde onschuld spelen dat het overmacht, en je maanden laten wachten zonder zicht op verbetering is NIET OK.
Beste Producent,
Bedankt voor uw review. Ik begrijp de frustratie vanuit uw kant. Ik kan het helaas niet mooier maken dan wij al eerder hebben aangegeven. Het product is moeilijk te verkrijgen en de leverdatums zijn onbekend. Zodra wij voortgang zien in de levering, zullen wij dit communiceren naar onze klanten.
Wij zullen uw feedback zeker meenemen in het verbeteren van de communicatie over de videokaarten. Bedankt voor het delen hiervan.
Mochten wij iets voor u kunnen betekenen, mag u contact opnemen met webcare@maxict.nl Dan helpen wij u graag verder.
Marloes - Max ICT Webcare