Max ICT B.V.

Ook ik heb maar mijn geluk geprobeerd, tegen beter weten in.
Op 11/3 een monitor besteld die 'direct leverbaar' was. Voor 16:30 besteld, morgen in huis. De volgende dag niets geleverd. Via de order status erachter gekomen dat de nieuwe leverdatum 15/3 is geworden. Nou goed, dat kan gebeuren I guess.

Op 15/3 niets geleverd. Toch maar even bellen dan. Vriendelijk geholpen en meneer verzekerde dat het binnen 1 tot 3 dagen geleverd zou worden. Niet gebeurd. Na nog eens contact opgenomen te hebben met de klantenservice kreeg ik te horen dat de datum is opgeschoven en weet niet tot wanneer. Terwijl het product nog steeds 'direct leverbaar' is op de website. Inmiddels 50 euro duurder. Als ik die bijbetaal dan gaan ze snel tot levering over. Dacht het niet. Dan maar geannuleerd, hopen dat ik spoedig mijn geld terugkrijg.

Dit zijn natuurlijk geen praktijken. Jammer, ik heb ze een kans gegeven en die hebben ze verprutst.

Er is geen levering geweest. het product staat 'direct leverbaar' op de website, maar wordt steeds vooruitgeschoven tot de prijs omhoog is gegaan die je vervolgens moet bijbetalen om tot levering uit te gaan. Dat is wat we oplichting noemen.

Je kan via de chat en telefoon contact opnemen, en het zijn vriendelijke mensen. Het kan soms wel tot een uur duren voordat je antwoord krijgt met de chat.

Beste Aljosja84,

Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat wij u niet naar wens hebben kunnen helpen, onze oprechte excuses.

Ik zou graag met u mee willen kijken wat de status is van de terugbetaling. Mag ik u vragen uw ordernummer, met vermelding van deze review, te sturen naar webcare@maxict.nl Dan kijk ik graag met u mee, zodat het zo snel mogelijk teruggestort wordt.

Marloes - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops