AlgemeenVoor een project zocht ik een behuizing met de mogelijkheid om hier 4 GPU's in te plaatsen. Na wat zoekwerk via Google kwam ik op een behuizing uit van Thermaltake. Via Tweakers kon ik de behuizing niet direct terugvinden, wel zag ik dat via Google de behuizing bij MaxICT en Informatique beschikbaar was (1 stuk). Omdat ik vaker bij MaxICT bestel heb ik hier mijn order geplaatst. Op moment van bestellen gaf de website 4-7 werkdagen op. Nadat de bestelling was verwerkt werd via de klantenlogin een levering weergeven op 19-3. Vanaf de besteldatum is dit 10 dagen levertijd i.p.v. 4-7 dagen.
Voor mij was dit geen probleem, maar wilde wel graag duidelijkheid hebben of ik kan rekenen op de verwachte levertijd. Ik besloot de order te laten voor wat het is, dit was ook niet anders mogelijk omdat MaxICT inmiddels de enige partij was die dit product nog kon leveren voor de lage prijs die ik via MaxICT heb betaald. Het verschil was ruim 10%. Via chatfunctie heb ik navraag gedaan over de status, zie klantenservice onderbouwing.
De bestelling werd door GLS keurig afgeleverd. Daarnaast een dag eerder dan waarop MaxICT heeft voorgesorteerd als we uitgaan van de levertijd die opgegeven werd via de klantenomgeving. Ik had immers de langere levertijd van 3 dagen geaccepteerd waar ik dan ook niet over mag klagen.
KlantenserviceIk heb via de chatfunctie een keer de status opgevraagd, er is toen aangegeven per e-mail bij mij er op terug te komen maar tot op heden nog geen antwoord ontvangen. Omdat ik wat ongeduldig was heb ik een dag later nog eens geprobeerd de status op te vragen, dit keer wel snel reactie waarin de levertijd die via mijn klantenlogin werd weergeven is bevestigd.
Mijn bestelling werd een dag eerder (18-3) afgeleverd, gecommuniceerd 19-3. Ondanks dat de levertijd op de website niet helemaal overeenkomt met de levertijd via de klantenomgeving is MaxICT er toch in geslaagd mij vandaag positief te verassen met een pakket via GLS. Een dag eerder dan de datum waar ik inmiddels rekening mee gehouden had.
Beste Marchel,
Bedankt voor het delen van uw shopervaring bij Max ICT! Wij zullen uw feedback wat betreft de communicatie en de aangegeven leverdatum zeker meenemen in ons proces.
Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaring, dit helpt ons in het verbeterproces. Wij willen u veel plezier wensen met uw bestelling. Hopelijk zien wij u nog eens terug bij Max ICT en kunnen wij u opnieuw verrassen!
Marloes - Max ICT Webcare