Levix Computershop

Via bol.com besteld, was 4 euro goedkoper dan op hun eigen site. Product Bleek achteraf gebruikt. Coolblue had hem ook tweedehands, maar wel voor een tweedehandse prijs.

Kreeg een gebruikte subwoofer, er zat stof op de speaker grill, kabels waren uitgepakt en gebruikt. Normaal heb ik geen problemen met een gerouterneerde product, maar zet er dan bij dat het tweedehands is en niet nieuw.
Vóór 23:59 besteld, morgen geleverd? Amehoela, kreeg het de pas de dag erop.
EDIT:
De klantenservice is blijkbaar wel goed, maar te laat voor mij. Hij is retour gegaan en ergens anders besteld.

Op 18 maart heeft Levix mijn retour al ontvangen, we zijn inmiddels 10 dagen later en ik heb mijn geld nog niet ontvangen. Ook geen updates mogen ontvangen via de mail of iets dergelijks, je mag lekker zelf erachteraan.

Beste Atillicious,

Allereerst excuses voor het ongemak! Helaas is er een geopend artikel in de nieuwe voorraad terecht gekomen en is hij uiteindelijk naar je verzonden.

Dit is uiteraard niet de bedoeling! Als je contact met ons opneemt kunnen we het goed met je maken.

Levix Computershop

Scorekaart voor Levix Computershop