Plasmavisie

Voordelig! Snel geleverd met eigen bezorging en vriendelijke bezorger. De TV werkt helemaal naar wens!

De TV (LG OLED55GX6LA) werd door Plasmavisie zelf geleverd. De bezorger gaf aan dat ze de TV's uit het duurdere segment liever zelf versturen omdat ze PostNL niet vertrouwen hier voorzicht genoeg mee om te gaan. TV werd voorzichtig vervoerd en stond met spanbanden vast in de vrachtwagen zag ik. Niks op aan te merken.

Doordat ik verzenden met PostNL heb gekozen met levering op woensdag was ik verbaasd toen ik dinsdagmorgen een email ontving van Plasmavisie met het bericht dat de TV onderweg was en in de avond geleverd zou worden. Ik heb dus de klantenservice gebeld en verteld dat ik woensdag als bezorgdag had gekozen omdat ik op dinsdag niet thuis ben. De persoon aan de telefoon zou dit doorgeven aan de bezorger en ik zou de TV alsnog op woensdag ontvangen. Dit werd helaas een gevalletje "ja zeggen, nee doen". Ik kreeg dus die dinsdagavond rond 18:30 een sms van de bezorger dat hij binnen 30 minuten bij mij thuis zou aankomen. Gelukkig werd er niet anoniem gesmst dus kon ik de bezorger bellen met het bovengenoemde verhaal. Ik vertelde hem dat ik met wat opschieten wel binnen een half uur thuis kon zijn. Hij zei dat dat prima was en dat als ik er nog niet was hij wel even zou wachten. Dit is nog eens service. Ik geef de bezorger als waardering uitstekend! Helaas moet ik de telefoondienst als waardeloos markeren. Dit komt dus op een uiteindelijke voldoende voor klantenservice.

Scorekaart voor Plasmavisie

Qshops