Max ICT B.V.

Op 29 januari onderzoek gedaan op tweakers pricewatch voor de LG ultra wide monitor 49". Bij de meeste leverbaar na enige weken maar op voorraad bij MAXict en leverbaar binnen 3 werkdagen.

Inmiddels 46 dagen verder:
- 3 keer een leverdatumwijziging - zelf moeten ondervinden in de portal omdat de levering niet plaatsvond op de gecommuniceerde nieuwe datum
- steeds zelf contact moeten opnemen via Mail - werd NOOIT beantwoord
- steeds zelf contact moeten opnemen via Chat - werd zelden beantwoord
- wanneer de chat werd beantwoord , kreeg ik simpel het antwoord "hij is niet leverbaar". Op mijn vragen waarom ze dan adverteren dat hij dat wel is EN NOG STEEDS op hun site staat van wel , GEEN antwoord.
- na 43 dagen wederom voor de zoveelste keer proberen support te bereiken en dit keer via chat krijg ik te horen dat MAXict de order ELDERS kunmen plaatsen . bij een andere onderleverancier maar dan tegen BIJBETALING?!?!
- op dag 46 order gecanceld via de chat bij Kas Smolders en nu moet ik 5!!! dagen wachten op mijn geld.
- de annulering is per mail gestuurd vanuit MAXict bevestigd maar deze mail beschrijft dat de annuleringsverzoek in behandeling" is genomen door dezelfde Kas Smolders. Dit is dus nog steeds geen bevestiging!!!

O N G E L O F E L I J K .....

wat een slechte service en wat een slechte communicatie.

N O O I T hier iets kopen!

Het product is nooit verzonden ondanks het tot de dag van vandaag ( vanaf 29 jan t/m 16 mar ) nog steeds als leverbaar binnen enkele dagen staat op hun website.

Support reageert niet op mails, niet op chats niet op telefoontjes en soms krijg je iemand aan de lijn via de chat en als dat zo is, krijg je geen enkele klant georienteerde service. Je krijgt te horen waar ZIJ mee kampen en waar ZIJ niks aan kunnen doen.

Dit mag dan ook geen klantenservice heten maar zelfbeschermings afdeling.

Beste ThaHyp3,

Bedankt voor het delen van uw shopervaring bij Max ICT. Vervelend om te horen dat het niet naar wens is verlopen, onze excuses.

Ik zou graag met u mee willen kijken naar de status van de annulering. Mag ik u vragen uw ordernummer, met vermelding van deze review, te sturen naar webcare@maxict.nl Dan kijk ik graag met u mee.

Marloes - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops