Coolblue.nl

Besteld verliep prima totdat het niet bleek te werken en ja dan geven ze niet thuis

Coolblue tweedekans gekocht zat een leuke korting op, maar toen de doos aankwam bekroop een slecht gevoel toen het mesh systeem rood knipperde toen ik het aansloot. uiteindelijk blauw lampje (is in bedrijf hij moet paars worden voor de setup) en ja hoor een netwerk wat overduidelijk van de vorige klant was van CB, ai slordig foutje. Toen kunnen resetten naar de fabrieksinstellingen en aan kunnen sluiten. 4 uur verder is de set al 7 keer vastgelopen waardoor zowel wifi als bekabeld down gaat. kan er niets meer mee dan behalve resetten. Lekker getest dus. bellen en de oplossing is volgens coolblue bestel maar eerst een nieuwe (a 100 euro duurder want ja tweede kans) en dan mag je de oude terugsturen en gaan we je geld terug betalen... yeah right terug gaat hij maar iets nieuws bestellen nee dat gaan we dus even niet doen.

Scorekaart voor Coolblue.nl