Max ICT B.V.

Was op zoek naar een "Ryzen 3 Pro 4350g" processor, deze was alleen op vooraad bij MaxICT...
Was weliswaar wat aan de dure kant, maar daar kon ik mee leven.
Website is wat aan de trage kant.

Na het bestellen zag ik de reviews op tweakers.. Toen begon ik zweten. (Aangezien het product wat ik had besteld ook last heeft van de huidige crisis en moeilijk te krijgen is.)
Maar tot mijn verbazing werd ie de dag erop verzonden en de dag erna lag ie bij mij in huis.
Al met al was mijn eerste ervaring met MaxICT dus een positieve.

Het kan dus wel, maar als tip geef ik dat ze eens goed moeten kijken naar hun aanbod van videokaarten en monitoren. (na aanleiding van de andere reviews op tweakers.)

Prima ingepakt, werd verzonden met GLS.
Track and Trace was accuraat.

Beste Surrea182,

Bedankt voor het delen van uw shopervaring bij Max ICT. Fijn om te horen dat u een positieve ervaring hebt beleefd en dat u het product op tijd hebt ontvangen.

Wij waarderen uw feedback enorm en zullen dit ook zeker meenemen in ons verbeterproces. Nogmaals bedankt voor het delen.

Wij wensen u veel plezier met uw bestelling en wij hopen u in de toekomst nog eens terug te zien bij Max ICT.

Marloes - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops