Game Outlet

Het lekken van persoonsgegevens is tegen de privacywetgeving, waarom probeer je dit goed te praten?

Ik probeer niet een winkel op te lichten, ik heb een koop gedaan voor een redelijke prijs welke jullie eenzijdig afgewezen hebben zonder een redelijke reden.

Daarnaast zit je nu valse beschuldigingen en informatie te geven (dit lijkt de werkwijze van jou webwinkels te zijn?):
Jullie beloofde de terugbetaling binnen 14 dagen te verrichten.
Na 4 WEKEN (28 dagen) was deze nog steeds niet uitgevoerd en heb ik contact op genomen met de ING.

De manier dat jullie (jij) nu de klant als schuldige probeert aan te stellen is schandalig! Het laten lijken dat ik jullie probeer op te lichten, terwijl jullie meerdere malen in gebreken zijn geweest!

Indien nodig wil ik wel de contacten online zetten hoor, waarin jullie onprofessionele antwoord en belofte op terugbetaling binnen 14 dagen staat, samen met het verzoek naar ING 4 weken later.

Ook zijn jullie de gene welke niet in wouden gaan op het verzoek dit door een onafhankelijke tussenpartij zoals het klachtencompas of de geschillencommissie op te laten lossen.

Ik begrijp waarom jij je winkels niet aangesloten hebt bij een thuiswinkel waarborg. De manier hoe jij (jullie) handelen is schandalig en onwettig, en dan probeer je mij nog als schuldige te laten lijken ook!

Ik heb nog nooit service zo slecht als dit gezien, ik raad dan ook alle Tweakers af hier ooit iets te kopen. Als het fout gaat kan je hier zien hoe de winkel er op reageert!

In deze reacties alleen heeft de eigenaar:
Persoonlijke informatie gelekt.
Valse beschuldigingen gemaakt met valse informatie.
Toegegeven bewust een terugbetaling achter gehouden te hebben.

Scorekaart voor Game Outlet