Kamera Express

Jarenlange ervaring bij Kamera Express. Ik ben erg tevreden over de professionaliteit van het personeel. Of het nu gaat om een kleine of grote aankoop, ze nemen altijd de tijd om je te helpen. Mocht ik vragen hebben of twijfelen over een aankoop, kan je gerust langs gaan om je te laten adviseren. Je kan duidelijk zien dat het personeel een training heeft gevolgd en daarom erg veel verstand heeft van de producten die ze verkopen. Ook zijn ze niet opdringerig om meer en meer te willen verkopen. Dat geeft mij een goed gevoel wanneer ik iets koop.

Verzending is altijd top. Goed verpakt en snel verstuurd. Soms kies ik voor "ophalen in de winkel", omdat ik advies nodig heb over accessoires. Hier wordt je dan ook erg goed bij geholpen, ze weten overal wat vanaf!

Enkele maanden geleden werkte het automatisch doorsturen van facturen niet meer, kan gebeuren. Ik had enkele facturen nodig voor BTW aangifte, en had binnen 2 uur reactie met daarin de missende facturen. Fijn om dit zo snel geregeld te hebben.

Scorekaart voor Kamera Express