Hofma.nl

De bestelling zelf was makkelijk te plaatsen. Maar nadat ik mijn tv in ontvangst nam en installeerde bleek dat er erg veel backlight-bleeding was. Daarop besloot ik mijn tv terug te sturen binnen de 14 dagen periode, maar dat bleek makkelijker gezegd dan gedaan. Als je toch iets duurs aanschaft, betaal dan twee tientjes meer en bespaar jezelf een hoop gezeur als je niet tevreden bent met je bestelling.

Bestelling en verzending ging prima en op tijd geleverd.

Op mail wordt standaard (lijkt het) niet gereageerd. Bellen kan wel maar je moet een beetje geluk hebben dat ze opnemen. Ze staan je vriendelijk te woord maar het proces gaat verder tergend traag.

Zo heb ik tot wel vijf keer moeten bellen om een retourlabel aan te vragen want ze verzonden het wel, 'maar de mailtjes kwamen niet aan'. Pas toen ik zelf aan de telefoon een mailtje verstuurde waarop ik direct een antwoord wilde mét retourlabel kwam er iets aan. Opvallend is dat de bestelbevestigingsmailtjes en orderupdates wel gewoon aankwamen.

Nadat ik het product retour had gestuurd werd de betalingstermijn van 14 dagen overschreden. Na telefonisch contact werd mij op vrijdag beloofd dat het bedrag nog dit weekend zou worden overgemaakt: 'vertrouw er maar op'. Nou niet dus, na opnieuw telefonisch aandringen is het uiteindelijk overgemaakt.

De tv is teruggestuurd met klacht van backlight-bleeding, via de mail ook een foto meegestuurd waarop dit duidelijk te zien was. Maar 'tot hun stomme verbazing' was er volgens hen niets mis met de tv. Ik wil ze niet van liegen beschuldigen, maar je moet aardig blind zijn om de backlight-bleeding te missen.

Scorekaart voor Hofma.nl