AlgemeenIk heb een RTX 3080 bestelt in december datum is al 2 x verschoven en er staat nu dat hij 28-2 geleverd word dat is al een even terug en niks aan veranderd en krijg geen updates bestel hier geen kaart ze zijn zelf de scalpers die ze voor veelste veel geld verkopen ze vertellen mij dat ik op positie 5 sta maar geloof er niks meer van.als er voorrad is gaat er in eens iets fout Megekko krijgt continue kaarten binnen en max ict blijkbaar niks is wat ik te horen krijg Bestel hier geen RTX kaarten ze houden je continue aan het lijntje.
Verzendingnog niks gekregen heb 23-12-2020 bestelt en hoor niks van hun of krijg alleen maar de zelfde antwoord als ik er om vraag..
Klantenservicenog steeds waardeloos omdat ik continue dezelfde antwoord krijg ze houden je aan het lijntje of ze willen dat je hem annuleert omdat jij de kaart optijd heb bestelt voor een normale prijs.
Beste Mr de Jong,
Bedankt voor uw review. U weet inmiddels dat het een product is waar veel vraag naar is, maar helaas weinig aanbod. Hierdoor is het lastig om het product uit te leveren. Wij doen ons uiterste best om het product weer op voorraad te krijgen, zodat u de bestelling kunt ontvangen.
Mocht u nog een update willen van uw bestelling. Dan wil ik u vragen uw ordernummer, met vermelding van deze review, te sturen naar webcare@maxict.nl Dan kijk ik graag met u mee.
Marloes - Max ICT Webcare