AlgemeenTV gekocht na doorklikken via Pricewatch. Product was recent in prijs gedaald bij meerdere shops. Na het product in winkelwagen te leggen, wilde ik afrekenen. Bleek dat de prijsdaling ongedaan was gemaakt, en ik een (veel) hogere prijs moest betalen.
Na bellen met klantenservice is dit opgelost, en kreeg ik het product alsnog voor de geadverteerde prijs, die tot dat moment ook nog steeds wel op de website in een andere sectie stond.
Klantenservice heeft me goed geholpen. Product is de volgende dag netjes verzonden en was dus de dag erna in huis.
De levering is door PostNL gedaan. Deze levert bij ons altijd 'savonds. Door coronamaatregelen worden echter de producten buiten voor de deur op de grond gezet. Dit is bij een TV echter niet mijn voorkeur. De doos was die van de TV zelf, dus geen omdoos. Doos had lichte beschadigingen van transport, maar verder geen invloed op het product binnenin. Tevens was de doos door de natte stoeptegels dus iets vochtig geworden aan de onderkant.
Product is in goede orde aangekomen en werkt naar behoren, zonder beschadigingen. Daarom voldoende, maar dit had gezien bovenstaande ook zomaar anders kunnen zijn.
Klantenservice heeft me goed geholpen. Zie ook bij algemene beoordeling. Wel is door de drukte de betaallink eerst verkeerd, en daarna wat later gemaild dan verwacht. Dit had echter geen invloed op verzenden van het product.