AlgemeenGeen woorden voor de slechte service van dit bedrijf. 3 januari een product besteld met volgens de site van Maxict 2 weken levertijd. Na 2 weken niks gehoord te hebben contact gezocht met de klantenservice. Meerdere malen is de leverdatum uitgesteld en inmiddels 2 maanden verder en nog steeds mijn product niet ontvangen. En dat terwijl mijn product wel een aantal keer op de site voorbij kwam in de voorraad maar voor een hogere prijs.
KlantenserviceMeerdere malen contakt gehad met de klantencervice en keer op keer word er gezegd dat ze verwachten het product op de volgende lever datum te kunnen leveren. En elke keer weer blijkt dit niet het geval. Spreek je ze hier kritisch op aan antwoorden ze gewoon niet meer. Een klant tevreden stellen en houden staat bij Maxict niet in het woordenboek
Beste Wessel Anker,
Bedankt voor uw review. Ik heb uw order opgezocht en zie dat het om een RTX 3080 gaat. Dit is helaas een product waar heel veel vraag naar is, maar weinig aanbod. Hierdoor is het leveren lastig geworden en stijgen de prijzen enorm.
Ik heb nogmaals voor u een leverdatum opgevraagd bij de leverancier. Zodra wij van hen meer informatie hebben ontvangen, hoort u van ons.
Marloes - Max ICT Webcare