Azerty

levertijd is zeer onnauwkeurig dus als dat de reden is om bij deze winkel te bestellen loopt dat uit op teleurstelling. Direct leverbaar betekent blijkbaar 2,5 week later.

2,5 week te laat terwijl alle producten op direct leverbaar stonden en dat nou juist de beweegreden was om bij deze webshop te bestellen.

Een usb stick bij de leverancier bestellen duurt blijkbaar 2 weken terwijl op de website direct leverbaar staat ten tijde van de bestelling. Dat alle producten in de bestelling direct leverbaar waren was de reden om bij Azerty te bestellen. De klantenservice had er weinig boodschap aan en voelde zich niet genoodzaakt tegemoet te komen. Laatste keer geweest.

Goedemorgen,

Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.

Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar feedback@azerty.nl, zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.

Michiel
Azerty Klantenservice