Plasmavisie

Geachte, door een upload van een update van de website door onze ICT afdeling was de prijs van de 55 en 65 inch OLED tv omgedraaid. Uw kortingspercentage klopt ook niet. u hoort uit te gaan van de adviesprijs en niet al onze hele scherpe prijzen. De tv was bij ons toen normaal 1798,- met een adviesprijs van 2199,-, maar stond daardoor op 1375,-. U kunt ons in gebreke stellen, maar wij hebben in onze voorwaarden staan dat als prijzen door drukfouten of dergelijke niet correct staan dat wij niet hoeven te leveren en de overeenkomst eenzijdig kunnen ontbinden. U gaat hiermee toch akkoord tijdens het bestellen? U staat in u recht als dit niet in onze voorwaarden staat, maar dit staat er wel en u gaat met de voorwaarden akkoord. Dus u kunt hier een slechte review zetten maar u had dit kunnen weten. Deze voorwaarden zijn er niet voor niets en u snapt ook dat een bedrijf in een situatie als deze niet gaat leveren als er geld bij moet. Helaas hebben sommige mensen hier geen begrip voor. waar mensen werken worden fouten gemaakt en dit kan weleens voorkomen. Vandaar onze voorwaarden. Het gaat niet om niet netjes te woord staan, het gaat om de mail die er gelijk word gestuurd met allerlei dingen over consumentenbond en juridische bijstand inschakelen. Het bedrag is dezelfde dag nog netjes per direct teruggestort en er zijn emails uitgegaan met excuses voor het ongemak.

Plasmavisie sales support

Scorekaart voor Plasmavisie