AlgemeenDe betaling verliep vlekkeloos, daar bleef het helaas bij, 6 monitoren besteld maar nog niets binnen gekregen. Klantendienst is ook niet echt behulpzaam.
Update ondertussen al een mail gestuurd naar hun webcare nog steeds geen antwoord. Echt waardeloos gewoon.
UPDATE: zeg marloesje, ik heb ondertussen al 3 mails gestuurd meer als een week geleden nog steeds niets ontvangen, schande dat jullie handel drijven!
Op 8 februari 6 monitoren besteld stonden ruim op voorraad, nog steeds niets ontvangen en we zijn al maart...
KlantenserviceAantal keren met de klantenservice contact opgenomen. Wisten de vorige calls niet eens terug te vinden. Heb nog steeds geen concrete leverdatum.
Beste Ororo,
Bedankt voor het delen van uw shopervaring bij Max ICT. Ik lees in uw review dat u al lange tijd wacht op de levering van uw order, onze excuses hiervoor.
Ik zou graag met u mee willen kijken naar de status van uw order. Mag ik u vragen uw ordernummer, met vermelding van deze review, te sturen naar webcare@maxict.nl. Dan kijk ik graag met u mee.
Wij zullen uw feedback meenemen in ons verbeterproces. Bedankt voor het delen hiervan.
Marloes - Max ICT Webcare