AlgemeenOmdat ik vrijdagavond een mailtje kreeg van Megekko dat ze mijn bestelling pas een maand later zouden leveren, snel op zoek naar andere leveranciers die de spullen wel de volgende dag konden leveren. Alternate was een van de héél weinigen die het juiste moederbord op voorraad had. Ze hadden ook de behuizing en voeding. Helaas wel een stuk duurder dan bij Megekko, maar ja die leverde helemaal niet.
Dus vrijdagavond tegen 8 uur besteld en de spullen werden zaterdag geleverd. Prima gedaan.
Snelle levering. Vrijdagavond tegen 8 uur besteld en zaterdag geleverd. Helaas gebruiken ze wel DHL voor de bezorging. Die bezorgen pas laat in de middag of in de avond. Gelukkig wel vandaag de spullen toch gekregen, maar helaas pas in de avond. Andere spullen die ik elders besteld had werden vanochtend al om 9 uur uur met PostNL bezorgd. Kon dus toch pas vanavond beginnen met het bouwen van de pc.
KlantenserviceNu geen gebruik gemaakt van de klantenservice. Wat ik wel apart vond, was dat de klantenservice op de website zegt dat je bij bestelling na 18.00 uur niet meer met creditcard moet betalen maar alleen met IDEAL omdat je anders mogelijk de spullen niet de volgende dag krijgt. Dat is wel apart.
Bedankt voor je positieve review met verbeterpunten! Wij zullen deze zeker meenemen zodat dit wellicht in de toekomst verbeterd kan worden.