AlgemeenWas het beu om te wachten op dalende prijzen en heb hier dan een PC besteld (Azerty Gaming Titanium White - Ryzen 7 5800X). Prijzen waar nog steeds hoog, maar interessanter dan bij veel concurrerende webshops. En hij leek in stock te zijn!
Informatie op de website was duidelijk. Bestelproces zoals het hoort..
Op vrijdag bevestiging van verzending ontvangen. Jammer genoeg leverde PostNL niet bij mij op zaterdag (België), maar maandag werd hij mooi op tijd geleverd. De PostNL man zette hem wel met een redelijke plof op de grond neer, maar binnenin zat alles gelukkig goed verpakt en beschermd.
KlantenserviceOp moment van bestellen stond er zo te zien 1 exemplaar bij de leverancier op stock. Vier dagen na bestelling ontving ik een mailtje om te zeggen dat ze verwachtten dat de PC binnen 5 dagen bij hen zou zijn en daarna verstuurd zou worden.
Een week later ontving ik een tweede update dat het vooralsnog onduidelijk zou zijn wanneer de PC geleverd zou worden. Beetje teleurstelling. Drie dagen later kreeg ik dan echter het heuglijke (en onverwachte) nieuws dat de PC verzonden was.
Statusupdates waren zeer nuttig. En ik had denk ik wel wat geluk.