AlgemeenBestelling plaatsen redelijk, product had geen foto bij bestelpagina, kon het artikel niet daadwerkelijk zien.
VerzendingLevering ronduit slecht, had op woensdag 17-2 besteld met de express service (binnen 24 uur levering beloofd). Donderdag avond niet geleverd, transporteur Trunkrs wijst naar MaxICT, MaxICT wijst naar Trunkrs, geen van de partijen komen met oplossingen. Vrijdag 19-2 bericht gekregen van Trunkrs dat ze het pakket gesorteerd hebben, levering 18-2 tussen 18.39 en 19.19... Ja dat is dus niet gelukt. Contact gezocht met transporteur, levering gaat niet plaats vinden vandaag. Maandag avond mag ik het pakket verwachten.
Trunkrs heeft geen optie om weekend levering te doen, MaxICT in weekend niet bereikbaar. Zeer slechte ervaring
Slecht bereikbaar, komen geen afspraken na, bellen niet terug na afspraak dat zij gaan uitzoeken waar je pakket gebleven is.
Beste Dazzler2120,
Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat u de bestelling niet op de verwachte leverdatum hebt mogen ontvangen. Onze excuses hiervoor.
In het weekend zijn wij niet aanwezig op kantoor en dus ook niet bereikbaar. Echter hadden wij u natuurlijk eerder op de hoogte moeten houden, wat betreft de levering.
Mag ik u vragen uw ordernummer, met vermelding van deze review, te sturen naar webcare@maxict.nl Dan kijk ik graag met u mee naar de status van de order.
Marloes - Max ICT Webcare