Max ICT B.V.

Beste mensen, lees mijn eerdere review van 8 feb. Continu loze woorden van de klantenservice. 29 jan besteld, nog steeds 400 op voorraad maar geen levering. Toezeggingen van de klantenservice over een mailtje met status worden niet nagekomen. De status geeft nog steeds levering 12 feb aan (op 18 feb). MAX zegt wel monitoren binnen te hebben maar niet van onze partij ?! en kan dus niet leveren.

Toevoeging 22 feb: Max ICT is ook al mijn mail van 9 feb kwijtgeraakt " Hierbij stuur ik u de informatie betreffende de order van de review van Hengelaartje op Tweakers.
Ik hoop dat u snel duidelijkheid kunt geven" met in de attachment de opdrachtbevestiging met ordernummer. MaxICT heeft hier zelfs op gereageerd!
Mensen aan de lijn zijn best aardig en de reacties op de reviews beloven heel wat. Trap er niet in want ze maken niets voor elkaar.

Beste Hengelaatje,

Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat u de bestelling nog niet hebt mogen ontvangen. Onze excuses.

Ik heb u destijds op 8 februari onder uw review gevraagd uw ordernummer, met vermelding van uw review, te sturen naar webcare@maxict.nl Ik heb daar geen reactie op ontvangen en zonder ordernummer kan ik niet veel voor u betekenen.

Mag ik u nogmaals vragen uw ordernummer, met vermelding van uw review, te sturen naar webcare@maxict.nl Dan kijk ik graag met u mee.

Marloes - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops