AlgemeenIk heb heel regelmatig aankopen gedaan bij Mobiel.nl, meestal naar tevredenheid. Ik had nu een Apple koptelefoon gekocht voor ca. 20% onder de eerstvolgende prijs in de Tweakers pricewatch. De winkel wilde echter onder de koop uit komen, vanwege 'een vergissing'. Ondanks dat ik kon aantonen dat er echt een koop tot stand was gekomen wilde men van geen wijken weten. Het enige dat ze wilden doen was een paar tientjes korting op de adviesprijs (wat de prijs nog steeds duurder zou doen zijn als de eerstvolgende in de pricewatch). Ik heb het er maar bij laten zitten, en ze zijn nu een goede klant kwijt.
Hier blijkt maar weer: er is verschil tussen gelijk hebben en gelijk krijgen.
Ik raad aan goed te kijken bij aanbiedingen van deze winkel, want voor je het weet heb je er gedoe mee en krijg je niks geleverd.
Klantenservice was beleefd, en antwoord was er elke keer binnen een dag, maar dacht helemaal niet mee en wilde niets doen om het probleem op te lossen.
Beste evdakker,
Hartelijk dank voor het plaatsen van je review.
Door een technische storing is er inderdaad wat verwarring ontstaan rondom de aanbieding. Met die reden hebben we jou uit coulance een korting aangeboden. Mocht je hier alsnog gebruik van willen maken neem dan gerust contact met ons op.
Nogmaals excuus voor het ongemak.
Het tam van Mobiel.nl