Max ICT B.V.

Accu bestelt. Bleek niet goed te werken. Meerdere malen proberen ze te contacteren met spoed ivm werk. Er is een RMA aangemaakt maar verder wordt er op niets gereageerd terwijl ik ze om advies vroeg en meerdere keren een mail heb gestuurd.

Ik zie ze wel hier reageren op berichten dus klantenservice daar hebben ze geen kaas van gegeten

E-mails worden genegeerd na het aangeven van een defect product. Ik selecteer bedrijven vooral op klantenservice. Het product kon ik immers ergens anders voor minder krijgen.

Beste Kitkat007,

Bedankt voor uw review. Als er een RMA is aangemaakt, kan het inderdaad een tijdje duren voordat deze is goedgekeurd. Het is wel vervelend dat u geen antwoord krijgt op uw vragen en u niet weet hoe het staat met uw RMA. Onze excuses daarvoor.

Mag ik u vragen uw ordernummer, met vermelding van deze review, te sturen naar webcare@maxict.nl Dan kijken wij graag met u mee naar de status van uw RMA

Marloes - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops