MediaMarkt

Ik had een Google Nest Duo besteld voor Euro 119,90 (met de nieuwsbriefkortingscode)

Zowel voor als na mijn bestelling stond op de site duidelijk aangegeven dat het product voorraadig was en de volgende dag geleverd zou worden.

Dit werd ook nogmaals bevestigd in de orderbevestigingsmail van MM.

Een dag later krijg ik een mail van Mediamarkt dat ze mijn order gecanceld hebben en dat ik mijn geld ergens wel een keertje teruggestort krijg.

Ik vind dit geen service. Het artikel was als cadeau bedoeld en nu sta ik met lege handen. Bovendien doen ze geen enkele moeite een alternatief te bieden of de klant tegemoet te komen.

Tevens vind ik het heel vreemd dat ze dit uberhaupt mogen doen zonder mijn toestemming. Een koopovereenkomst is toch gemaakt, zeker nadat ik betaald heb?

Daarnaast was dit een gewild artikel en heb ik het gevoel dat ze mijn order gecanceld hebben omdat ze hem aan iemand konden verkopen die geen kortingscode gebruikt had. Een nieuwe code heb ik trouwens ook niet gekregen.

Geen Mediamarkt meer voor mij op deze manier. En deze ervaring zal ik delen ook in mijn omgeving.

Scorekaart voor MediaMarkt