Kamera Express

De dienstverlening van Kamera Express ivm een defecte Onkyo receiver is van begin tot eind heel erg goed begeleid. Onkyo was niet in staat om mijn receiver te repareren. In overleg met Kamera Express Almelo is mijn aankoop bedrag geretourneerd. De nieuwe receiver, Denon AVC-X3700H, was zelfs door een tekort op de markt binnen zeer korte tijd afgeleverd bij Kamera Express in Almelo. Ik wil hiervoor in het bijzonder Jesper bedanken voor zijn inzet.
Op basis van mijn ervaring kan ik Kamera Express zeker aanbevelen.

De receiver is op donderdag 11 februari 2021 besteld en was op locatie in Almelo op maandag 15 februari 2021.
Gezien de schaarste op de receiver markt is dit een super prestatie van Kamera Express.
De Denon is een super receiver. Veel power en zeer gemakkelijk te configureren. Ik hoop de komende jaren veel plezier te hebben van deze receiver.

Mijn defecte Onkyo, ook gekocht bij Kamera Express, is afgegeven bij de locatie Almelo. Men heeft mij direct een vervangende receiver aangeboden. Dit was een Denon AVR-X1600H. In totaal is mijn receiver 6 maanden weggeweest voordat Onkyo aangaf dat de receiver niet meer te repareren was. In te tussen liggende periode heeft Kamera Express mij goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de reparatie.
Ik heb zelf ook nog een mail gestuurd aan Onkyo over het verloop van de reparatie en garantie. Als respons kwam er een algemene reactie maar geen antwoord op mijn vragen. Daarop volgend wilde ik reageren op de mail van Onkyo. Tot mijn grote verbazing bleek mijn email adres te zijn geblokked door het support team van Onkyo in Duitsland. Dit was voor mij de druppel!!
Ik heb Kamera Express hiervan op de hoogte gesteld.
Samen met Kamera Express zijn we tot een overeenkomst gekomen voor de aanschaf van een nieuwe Denon AVC-X3700H.
Het Service team Kamera Express heeft mij, in tegenstelling tot het Service team van Onkyo, super geholpen.
Een volgende aankoop voor TV of ander multimedia device zal zeker weer bij Kamera Express plaatsvinden.

Scorekaart voor Kamera Express