Max ICT B.V.

Ondanks alle slechte berichten toch gekozen voor de koop van een Gigabyte G27Q monitor.
Bestellen was zo gebeurd en gekozen voor max fast verzending (zelfde dag verzonden), op moment van bestellen was er een voorradig bij MaxICT zelf.
Dit hebben ze in grote lijnen waar gemaakt, product was zo gereserveerd en melding dat deze dezelfde dag nog bezorgd zou worden.
Niet teleur gesteld dus!

Zoals vermeld gekozen voor max fast bezorging, vanuit Max was hier niets op te klagen.
Echter vanuit de bezorger wel, desondanks dat men netjes onderweg waren plots een update sms dat er een obstakel zou zijn waardoor bezorging niet gedaan kon worden.
Hierop direct gebeld maar toen werd duidelijk dat men mijn adres niet kon vinden, weliswaar raar want DHL, DPD, UPS en PostNL kunnen dit wel prima.
Misschien google maps wat voor de bezorger?
Volgende dag wel vlekkeloos bezorgd!

Melding gemaakt naar Max dat de max fast bezorging niet is gelukt en hoe men hier mee om wilde gaan, eerste dag geen reactie en hierop een reminder gestuurd.
Volgende dag geen reactie maar wel opgemerkt via de site dat er een correctie is doorgevoerd en dus daarbij me max fast betaling terug krijg.
Ondanks dat wellicht communicatie op zich beter kan, verder netjes gehandeld door Max.

-=-Update-=-
Ik ben in een later stadium nog benaderd vanuit meerdere kanalen door Max met oprechte excuses voor de late response.
Ik kan begrijpen dat drukte af en toe wat aan de response tijd over laat maar vind dit verder wel netjes gehandeld, daarom een extra ster van mij bij de klantenservice!

Beste Soest009,

Bedankt voor het delen van uw shopervaring bij Max ICT B.V. Fijn om te lezen dat uw bestelling bij u is geleverd. Helaas iets later dan gemeld. Excuses hiervoor.

Uw feedback zien wij als enorm waardevol en nemen wij zeker intern mee. Dankuwel voor het delen hiervan.

Ondanks de vertraging willen wij u veel plezier met uw bestelling wensen en hopen wij u in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn.

Fijne week.

Marloes - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops