Beste,
Vriendelijk bedankt voor jouw feedback! Erg vervelend om te moeten vernemen dat je niet tevreden bent met de afhandeling van je retour. Volgens onze informatie is je muis eerder retour gekomen, uit coulance zijn wij akkoord gegaan met een omruiling voor een andere exemplaar. Wij hebben je dan ook een nieuwe muis verstuurd, echter zat er geen gevlochten kabel in maar een normale kabel. Omdat wij geen gevlochten kabels los verkopen, of in het assortiment hebben was het niet mogelijk om je te voorzien van een gevlochten kabel. Echter heeft mijn collega hiervoor contact opgenomen met de fabrikant om alsnog een kabel op te vragen. De fabrikant heeft aangegeven dat het jammer genoeg niet mogelijk is. Op onze website staat dan ook vermeld dat het plaatje kan afwijken van het origineel. Je hebt uiteraard recht om je muis te retourneren mocht je het hier niet eens mee zijn. Er is dan ook een oplossing aangeboden welke binnen onze kracht liggen, wij wilde jou graag verder helpen met je muis. Echter is het beleid bij Logitech anders en als de fabrikant aangeeft dat het niet mogelijk is om zulke kabels op te vragen dan is dat een keuze die vanuit hun is gemaakt.