AlgemeenOok ik had dus gewoon eerst de shopreviews moeten lezen.
21 januari 15:35 smartwatch besteld. Levertijd volgens website 1-3 dagen.
27 januari naar status via mail. Geen reactie
28 januari order geannuleerd via mail. Geen reactie
01 februari ontvang ik een verzendbevestiging
02 februari ontvang ik een reactie op mijn annulering "helaas al verzonden"
02 februari RMA aanvraag gedaan
03 februari item gerentourneerd zonder zelfs de verzenddoos te openen laat staan de winkelverpakking. Ik plak er alleen een POST NL label op. Geen antwoordnummer dus ik wordt nodeloos (want tijdig geannuleerd) gedwongen verzendkosten te betalen
08 februari wordt het pakketje bij MX-ICT afgeleverd (track & trace PostNL)
14 februari status RMA volgens MAX ICT: Wacht op uw retourzending
Wordt vervolgd.
Ik heb net als zovelen de afgelopen weken enorm veel online gekocht. Smartwatch, koelkast, casefans, onderdelen voor nieuwe PC, boeken en ga zo maar door. Maar dit... Schandalig. @Tweakers: jullie zijn gelieerd aan deze organisatie?
Te laat en vier dagen na annulering heeft men toch verzonden. Omdat er voor RMA geen antwoordnummer is veroorzaakt men op deze manier nodeloos kosten en een hoop gedoe. (foto's verpakking maken, getuigen regelen want ik ben er niet gerust op, pakje naar PostNL punt brengen).
KlantenserviceMen reageert helaas niet op mail. En dat voor een ICT leverancier anno 2021. Heel erg irritant.
Beste 1234abcde,
Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat u niet naar wens bent geholpen en dat uw RMA nog open staat.
Mag ik u vragen uw ordernummer, met vermelding van deze review, te sturen naar webcare@maxict.nl Dan kijken wij graag mee naar de status van uw order.
Marloes - Max ICT Webcare