Update.nl

Hier naast een aantal andere producten een paar Cat 6 netwerkkabels besteld die werden geadverteerd als zijnde 100% koper. Toen ik deze binnenkreeg bleek het echter om CCA-rommel te gaan. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en kreeg te horen dat volgens de beschrijving van de fabrikant enkel de geleiders van de kabels van koper zijn. Dat kan zijn, maar dat blijkt niet uit de omschrijving op hun website. Update.nl suggereert met de teksten op hun website op misleidende wijze dat de kabels geheel van koper zouden zijn, ook na dit aangekaart te hebben bij de klantenservice wordt de omschrijving niet aangepast. Update.nl is hun klanten hiermee moedwillig aan het bedonderen, dit is dan ook mijn laatste bestelling bij dit bedrijf.

De kabels konden geretourneerd worden, maar gezien de omslachtigheid van het retourproces en het feit dat ik daarmee onder het bedrag voor gratis verzending uit zou komen (waardoor men die alsnog in rekening zou brengen) is dit de moeite niet waard. Die paar rotcenten mogen ze houden, maar het gaat me hier om het principe. De klantenservice was snel met reageren, maar hield zich van de domme en deed geen enkele poging tot het bieden van een passende oplossing.

Scorekaart voor Update.nl