AlgemeenHeb twee maal Super Mario 3D World + Bowser's Fury voor de Switch besteld en zou op de dag van de release geleverd worden.
Helaas is er slechts één van de games bezorgd- én het werd een dag later. De tweede game heb ik nog niets van vernomen. Heb uiteraard wel de volle prijs voor twee games betaald. Hopelijk kan dit nog opgelost worden, ik wacht op de klantenservice.
Edit: Na contact met de klantenservice is de tweede game alsnog opgestuurd. Deze is vier dagen later dan origineel de bedoeling was aangekomen. Niet ideaal, maar ben blij dat ze toch zijn aangekomen.
Beste RadicalRaid,
Bedankt voor uw bericht en review.
Wat vervelend om te horen dat u maar één exemplaar heeft ontvangen, u heeft er namelijk inderdaad twee besteld. Zojuist heb ik uitgezocht wat er is misgegaan en ik heb u hier zojuist een e-mail over toegestuurd. Dit was een eerlijke vergissing, maar dat kan natuurlijk niet gebeuren en daarom ook bij dezen mijn welgemeende excuses voor het ontstane ongemak!
Ik vraag u vriendelijk te reageren op die e-mail. Wij lossen het dan ook graag zo spoedig mogelijk voor u op!
Als u nog andere vragen of opmerkingen heeft hoor ik die graag.
Jay
GameResource