AlgemeenOp 19 jan een printer besteld. Voor Max ICT gekozen omdat de printer daar op voorraad zou zijn en binnen 4 tot 7 dagen geleverd zou worden.
Printer zou naar verwachting op 25 jan geleverd worden, navraag op 28 jan leerde dat er leveringsproblemen waren. Op 30 jan waren er volgens de site 7 stuks op voorraad, dus stuurde ik een mail dat ik ervan uit ging dat er daar één voor mij bij zou zitten. Geen reactie nabellen leerde me dat er nog steeds leveringsproblemen waren maar de vermoedelijke levertijd op de site (4-7 dagen) klopt. Ze boden me aan om me die dag nog alternatieven te sturen. De voorgestelde printers waren geen alternatieven (veel te duur en niet de vereiste functionaliteiten) en pas twee dagen later ontvangen.
Vandaag staan er 62 op voorraad maar Max ICT kan niet aangeven wanneer de printer geleverd wordt. Ik krijg er per mail bericht van. Ben benieuwd.
Geen enkele keer heeft Max ICT de moeite genomen om op eigen initiatief een status update te geven, niet per mail, telefoon of in de persoonlijke online klantomgeving.
Kunnen telefonisch niet helpen je krijgt per mail antwoord. Lachen je uit om je naam.
Aanvulling 21 februari, 14:30u.
Webcare probeert te redden wat er te redden valt door op elk review snel te reageren, zoals ook hier.
Heb een mail ontvangen. De printer wordt nu op 12 april verwacht, dat is bijna 4 maanden na het bestellen (en betalen), dit terwijl de levertijd op de site nog steeds op vier tot zeven dagen staat.
Bestel hier alleen als je voor de gek gehouden wilt worden qua leverdatum en heel veel geduld hebt.
Dezelfde printer gisteren ergens anders besteld en vandaag ontvangen. Ik heb de order bij Max ICTgeannuleerd. Ik kon zoveel geduld niet opbrengen.
Beste wpsje,
Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat u product nog niet is uitgeleverd en wij u niet naar wens hebben geholpen. Onze excuses.
Mag ik u vragen uw ordernummer, met vermelding van uw review, te sturen naar webcare@maxict.nl. Dan kijk ik graag met u mee naar de status van uw order.
Marloes - Max ICT Webcare