Algemeen**Besteld:**
AMD 5900x, 29/11/2019 3 op voorraad voor een "redelijke" prijs. Uiteindelijke leverdatum: 4 februari.
**Prijs:**
Product schommelde tussen 632 eur en 9xx eur tussen moment van bestellen en leverdatum.
**Opmerkelijk:**
Een paar keer is er vermeld via de chat: "je bestelling is binnen, maar er is een achterstand in het verwerken (lees: verzenden) van je bestelling." Dit was uiteindelijk 14 dagen vertraagd. De verwachte leverdatum is dan ook 2 of 3 keer verschoven.
Heb je iets **dringend** nodig? Bestel het elders, al is het een paar tientjes meer. De voorraadindicaties zijn niet bepaald betrouwbaar en de prijs kan kennelijk ook nog schommelen. Je doet er beter aan eerst contact op te nemen dan de informatie - as is - op de website te vertrouwen.
**Als** je contact hebt met de medewerkers van Max, dan heb ik het gevoel dat ze behoorlijk puin aan het scheppen zijn, en daar heb ik het dan ook te doen met hen; het is overduidelijk niet hun keuze dat het zo verloopt.
Martijn, in elk geval bedant voor je contact m.b.t. de (bijna) dagelijke vragen op het eindstukje v.d. (af)levering.
Dit keer bij verzending dezelfde dag nog een mail met T&T code gekregen, dat dan weer wel.
KlantenserviceLaat ik vooropstellen: aan de individuele inzet mag - of hopelijk kan - het niet liggen. Zoals velen beamen is het bijna "sneu" hoe het gaat, terwijl het personeel hun best doet de boel staande te houden, en ik pak de oude review er weer even bij.
Beste Silent Hunter,
Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat wij u niet naar wens hebben kunnen helpen. Onze oprechte excuses hiervoor.
Ik ga uw bedankje doorgeven aan mijn collega Martijn! Hopelijk heeft u het product nu wel mogen ontvangen. Mocht dit niet het geval zijn, dan wil ik u vragen, uw ordernummer, met vermelding van uw review, te sturen naar webcare@maxict.nl
Marloes - Max ICT Webcare