AlgemeenOp 21 december een monitor en een PC van 1600 euro besteld. Levertijd was 1-2 weken. Na een maand gewacht te hebben maar een mailtje gestuurd met de vraag: 'Waar blijf het??' Nou bleek dat Alternate zelf het ook niet wist waar mijn bestelling gebleven is en wijst met een beschuldigende vinger naar DHL. Nu meerdere mails verder en er is nog steeds niet gebeurd. Voor mij wordt er niets opgelost en ben nu wel al 2,5 maand mijn geld kwijt.
Het is eindelijk gevonden. Probleem lag bij de monitor die uit het assortiment ging. Mijn PC is in iedergeval onderweg
Beste,
Vriendelijk bedankt voor jouw eerlijke feedback! Wat vervelend om te mogen lezen waarbij de bezorgdienst aangeeft dat het pakket kwijt is geraakt. Hierbij zal in de meeste gevallen namelijk een intern of postonderzoek opgestart worden waarmee wij je na uitsluitsel verder kunnen helpen. Zou je ons hiervoor een e-mail willen sturen naar feedback@alternate.nl met het betreffende ordernummer? Aan de hand van deze gegevens kunnen wij de status voor je nagaan.